Duurzaam diner in Carbon6 met lokale producten
De week van de duurzaamheid
In het kader van de Week van de Duurzaamheid wordt op 4 oktober in Carbon6, Kloosterweg 1 in Heerlen (oude CBS-gebouw), een duurzaam diner georganiseerd waar extra aandacht wordt besteed aan lokale producten waarmee een duurzame VEGAN maaltijd wordt bereid. Het thema van de week is:
‘Verklein jouw ecologische voetafdruk’
Dineren met heerlijke lokale producten
De lokale producten worden geleverd door: de Dobbeltuin Heerlen, Stadslandbouw Heerlen, Tonanzi Vijlen en Vegan ijs van Nice Cream uit Heerlen. De maaltijd wordt samengesteld door chefkok Jos Theelen van Jos bezorgt en Aline Ploeg, onze “Vegan Queen” van Heerlen.
4 inspirerende sprekers
Tussen de gangen door krijgen de gasten 4 verschillende sprekers voorgeschoteld die een pitch zullen geven over op welke manier zij hun voetafdruk verkleinen.
Wij presenteren u de volgende sprekers:
- Samira Alic: de Biologische Kapper, verzorging zonder chemie;
- Bianca Kruitz en Jeanette Wolters: schoonmakers, alternatieven die biologisch afbreekbaar zijn; (op 9 oktober geven zij een workshop: Duurzaam schoon)
- Aline Ploeg: Vegetarisch? Veganistisch? Keuze of noodzaak?
Mee doen?
Aanmelden voor 27 september 2019 via servicepuntcarbon6@teamwalas.com