Terug naar overzicht

Open Carbon6 dag en kunstmarkt

23 juni 10:00

Op zondag 23 juni is het open dag bij Carbon6.

Het voormalig CBS-gebouw wordt alweer voor de 7e keer opengesteld voor bezoekers. Ook dit jaar is er weer een variëteit aan activiteiten van kunst t/m sport voor jong en oud!

Wat is er allemaal te doen?

De open dag vindt plaats binnen (voornamelijk BG) en rondom Carbon6. Ook het Nederlands Mijnmuseum stelt zijn deuren dan weer open. XCBS, het creatieve cluster in Carbon6, organiseert er een grote kunst- en ambachtsmarkt en heeft zelf ook haar atelierdeuren open. Alles van glasbewerking tot en met beeldende kunst is vertegenwoordigd.

Muziek wordt verzorgd door Popschool Parkstad i.s.m. Mc Jeff studio. Daarnaast is er ook theater, poppenkast en lopen er Fantasy acteurs en een verhalenverteller rond (o.a. door Andessa Art Work).

Hapjes en drankjes

Op het binnenplein is er genoeg keuze voor een hapje en drankje i.s.m. met Chopain, La Bottega Heerlen, Stichting CultBier, de Buurderij, Poffertjes, IJswinkel Bosch en TD saté.

Ook voor de sportievelingen

Buiten op het binnenplein is er een sportieve opstelling o.l.v. Gert-Jan Bruinsma en in de M-vleugel (BG) kunt u de mini wellness informatie hoek bezoeken. In de tuin kunt u zelf meedoen aan korte yoga sessies samen met Cascade Yoga en Thai-Chi demonstraties.

Pasteltekeningen en modeltreinen

Tevens is er in de bedrijfskantine de expositie van COLLAZJE kids en een boeiende expositie van pasteltekeningen van de leerlingen van Genevieve Lumey in het Parkstad Paviljoen. Op de eerste 1e etage in de Z-kern kunt u de modelspoorbaan van het Miljoenenlijntje bekijken.

Binnen bij de hoofdingang is er informatie te verkrijgen over Limburg bevrijdt, Timms meubels, Trees Ruijs Huis en de week van de Duurzaamheid (3 t/m 13 oktober 2019)

Wil je graag komen?

Bezoek onze open dag tussen 10.00 uur tot 17.00 uur, live muziek van 13:00 tot 18:00. De ingang van het terrein ligt aan de Kloosterweg 1 (voetgangers en fietsers) en aan de CBS-weg (auto’s) in Heerlen. Toegang en parkeren is gratis. Meer informatie over alle deelnemers vindt u op www.facebook.com/Carbon6Heerlen

Datum en tijdstip

23 juni 10:00

Plaats

Carbon6
Kloosterweg 1
6412 CN Heerlen

Deel het op social media