Sport & dans ruimtes huren

Ook voor de actieve mens biedt Carbon6 diverse mogelijkheden tot het huren van een geschikte ruimte. Op deze pagina vertellen wij je hier graag meer over.

Ruimte M203 huren in Carbon6

Ruimte M203 – De yoga ruimte

Even helemaal tot rust komen op een prettige en sfeervolle plek. Onze yoga ruimte biedt plek voor individuen maar ook voor groepen met genoeg ruimte voor het uitvoeren van de vinyasas.

Goed voor maximaal 16 personen

Oppervlakte van 70 m2

Ik heb interesse
Ruimte V011 is een gloednieuwe dansruimte in Carbon6 die vanaf nu te huur is

Ruimte V011 – De dansstudio

Een gloednieuwe ruimte in Carbon6. De professionele dansruimte V011 is de perfecte plek voor zowel de beginnende als de ervaren danser om even helemaal jezelf te kunnen zijn en te kunnen genieten.

Goed voor maximaal 20 personen

Oppervlakte van 100 m2

Frisse ruimte voor de echte dans professionals

Ik heb interesse

Onze locatie

Carbon6 is gelegen dichtbij het centrale station van Heerlen en is goed bereikbaar met de auto, niet ver van de A76. Wij beschikken over onze eigen, deels overdekte parkeerplaats voor huurders en bezoekers van het pand. Bij onze parkeerplaatsen zijn laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig. Tevens beschikken wij over een afgesloten fietsenstalling.

Ik ben geïnteresseerd

Een van onze sportieve ruimtes huren? Wij voorzien je graag van meer informatie! Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen.