menu

Word ook huurder bij Carbon6

Alhoewel het gebouw van oorsprong vooral een kantoorgebouw was, worden de ruimtes nu gebruikt voor een groot scala aan activiteiten, zoals creatieve industrie, urban farming, kunst en cultuur, werkplaatsen en ateliers, evenementen en veel meer.

Carbon6 is volop in beweging en in 2018 en 2019 komen er veel nieuwe initiatieven bij. We hebben in totaal zo’n 50.000m2 evenredig verdeeld over de genoemde functies:

Carbon6 biedt diverse ruimtes vanaf 17,5 m2 in een bruisende plek en te midden van een florerende community. Voor initiatieven in stedelijke duurzaamheid en urban farming maken we graag extra ruimte.

Carbon6 is dag en nacht toegankelijk voor haar huurders. De gastvrouwen en -heren zijn er iedere werkdag van 08.00 tot 18.00 uur om bewoners en hun gasten te ontvangen. Daarbuiten hebben de huurders zelf toegang tot het gebouw. Ook ons parkeerterrein is 24/7 toegankelijk met een parkeerpas of bankkaart.

Bent u ook geïnteresseerd in een plek op deze bruisende locatie? Neem dan contact met ons op. In een eerste intakegesprek leggen wij meer uit en kunt u met eigen ogen zien wie u zijn voorgegaan.

Fotogalerij Carbon6
Creatieve cluster